Crims.cat, collita de narradors del gènere negre en català.
Agregar al Carrito de la Compra
Crims.cat, collita de narradors del gènere negre en català.
Sebastià Benasar / Àlex Martin

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2010
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-93792084
NÚMERO DE PÁGINAS: 304
DIMENSIONES: 15x23
FORMATO: Rústica amb solapes
PRECIO: 19,00 €

Ja fa temps que es vessa molta sang. Sang a dojo. Massa anys com per prendre-s’ho a la lleugera. A hores d’ara, la novel•la negra en català travessa un excel•lent moment de forma i continua cometent crims sense aturar-se: cadàvers, autòpsies, forenses, detectius, policies, mossos d’esquadra, periodistes, criminals, assassins, presos, lladres, fatxendes, pinxos, flàvies, tots ells ocupen ja l’escena del crim en català.
Si no us ho creieu comenceu a llegir Crims.cat. En aquesta antologia trobareu a disset sospitosos habituals del gènere negre en català que es confirmen com un heterogeni grup que cal tenir en compte quan parlem d’aquest tipus de narrativa. Disset contes de tota mena i amb totes les variants però amb un element comú: el gust pel gènere negre i criminal.

  Relat de Claudia Pujol El Mundo (Rafael Vallbona) El País (Rosa Mora) La Vanguardia (Domingo Marchena) El País (Andreu Manresa) Diari de Balears Regio7 Avanç a revista Benzina ABC El Temps (Revista) Diari Ara Relat de Salvador Iborra Crims.cat a la revista de la Llengua i el treball (3/01/12)  

 

  Blog (tu no m'estimes) comenta Crims.Cat El Blog Sangcule-Novellanegre parla del llibre Crims.cat Jordi Cervera (Crims.cat) Blog Serretllibres (Crims.Cat) La Finestra Digital ComRadio Biblioteca Joan Oliva i Mila Avui Cultura Diari de Balears Tr3sc amb Crims.Cat Llegir en cas d'Incendi Al Ombra del Crim Homenantge a Salvador Iborra (18/11/11)  
 
Quiénes somos
Autores
Libros
Distribución
Sala de prensa
Servicios Editoriales
Contacto
 
  todo título autor
Botón buscar
  Convocatòria III Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
   
  La Tienda de Alrevés Editorial
   
  Encuéntranos en Facebook
   
  Síguenos en Twitter
   
EDITORIAL ALREVÉS / Passeig Manuel Girona 52, 5º 5ª 08034 Barcelona / +34 93 203 5258 / www.alreveseditorial.com / Aviso Legal